2011. október 28., péntek

Próbálj ki egy Tikki puhatalpút!



Talán többen ismeritek és kedvelitek a Tikki puhatalpú bőrcipőket. A főként benti használatra ajánlott, de száraz időben kinti használatra is alkalmas kiscipők bőrből készülnek, és viseletük egészséges úgy az éppen járni tanuló kisbabák, mind pedig a kisgyerekek számára.

Most egy játékra hívom mindazokat, akik ki szeretnék próbálni a kiscipők egy új változatát, melynek belső része az eddigi bőr helyett kenderből készül. Ez az anyag a bőrnél egészségesebb, tisztább anyag.
A romániai gyártó 5 pár cipőt ajánl fel azok számára, akik ezt az új változatot ki szeretnék próbálni. Az 1-2 hetes tesztelés után a szerencsés nyerteseknek egy lehetőség szerint fényképes beszámolót kell írniuk a kiscipővel kapcsolatos tapasztalataikról, melyet itt a blogon (vagy a román nyelvű blogomon) közzéteszek, illetve azok, akik maguk is írnak blogot, saját blogjukon is közzétehetik irományukat. A cipőket természetesen a nyertesek megtarthatják.

Ki jelentkezhet a játékra: minden szülő részt vehet, akinek 6 hónap-3 év közötti kisgyermeke van, és romániai vagy magyarországi postacímmel rendelkezik, és aki vállalja, hogy megírja nekünk a véleményét a kiscipőről és lehetőség szerint egy fotót is küld.

Jelentkezni itt a blogon (vagy a román nyelvű blogon), egy kommentár írásával lehet, melyben megemlítitek a kisgyerek korát és nemét aki a kiscipőt majd kipróbálná. Jelentkezni november 6-ig lehet. 7-én sorsolással döntjük el a nyertesek kilétét, majd a cipőcskéket legkésőbb november 18-20-ig kiküldjük a nyerteseknek. A véleményezéseket legkésőbb december 10-ig kell beküldeni a bolt e-mail címére.

Aki regisztrálva van a Facebook-on, kérem kedvelje és ossza meg a Wrapmama's Shop oldalát, illetve a Tikki oldalát is.


A NYERTESEK:

Laurita mommy, wife, woman :) Cristian are 2 anisori si o luna
Kapy Dragos si Eva, si avem 1 an si 11 luni
emi Damarisszal, aki mar 2 eves
Alexandra, Mircea 10 luni
Andra Danila Tudor are 2 ani si 3 luni

Gratulálok!
Köszönöm mindenkinek a részvételt, majd újabb játékokon is várunk!

2011. október 4., kedd

Nemzetközi Babahordozó Hét Szatmárnémetiben- képes beszámoló

Így ünnepeltük a Nemzetközi Babahordozó Hetet Szatmárnémetiben, szeptember 28-30 között:

Babahordozó séta:


Vásárhelyi meghívottaink időben érkeztek, hogy a sétán is részt vegyenek:


Csuhébaba készítés:


Előadások a babahordozásról, anyai ösztönökről, kötődő nevelésről:


Vidám zenebona:


Kovács Katalin a szoptatásról tartott előadást és válaszolt az anyukák kérdéseire:



A három előadónk:


Támogatóinktól értékes nyereményeket kaptunk, melyeket ezúton is köszönünk. A szerencsés nyertesek nagyon örültek az ajándékoknak:


Felvételek a csütörtöki előadásokról: