2012. szeptember 26., szerda

Hordozott baba-boldog baba!-játék


Játék!


A Nemzetközi Babahordozó Hét alkalmával játékra hívlak benneteket! Töltsetek fel a bolt Facebook oldalának üzenőfalára egy fotót, melyen kisgyermeketeket ergonomikus babahordozó eszközben (hordozókendő, mei tai, karikás kendő, SSC, babaerszény) vagy ölben hordozzátok, és nyerjetek egy praktikus babahordozó eszközt!

Mit kell tennetek?

1. Kedveljétek és osszátok meg (nyilvánosan) a Wrapmama's Shop Facebook-os oldalát saját Facebook profilotokon

2. Töltsetek fel egy fényképet melyen kisgyermeketeket ergonomikus babahordozó eszközben (hordozókendő, mei tai, karikás kendő, SSC, babaerszény) vagy ölben hordozzátok

3. Osszátok meg ezt a játékfelhívást saját Facebook falatokon és hagyjatok megjegyzést a felhívás után, amelyben elmondjátok, hogy miért szeretitek hordozni kisbabátokat, vagy bátmit a babahordozással kapcsolatosan

4. Ha szeretnétek egy plusz esélyt, írjatok blogotokra egy bejegyzést a babahordozással kapcsolatban, amelyben szerepel a Wrapmama's Shop bolt linkje, illetve a játékfelhívásé is.


Mi a nyeremény?


Egy Hop-tye mei tai-t nyerhettek (Agadir, Stockholm vagy Chicago modell). A nyertest a random.org segítségével fogom kijelölni október 11-én. A fotókat október 10. éjfélig várjuk.

Szeretettel várom minden olyan kisgyerekes romániai vagy magyarországi szülő jelentkezését a játékra, aki szereti a babahordozást, vagy szeretné kipróbálni. Nyereményvadászok kíméljenek! :)