2010. július 2., péntek

Utazik a Hajtka!


Bizonyára sok olyan erdélyi anyuka, apuka van, aki olvasott már a különböző babahordozó eszközökről és meg van győződve azoknak hasznos voltáról, de még nem volt alkalma egyet kipróbálni. A most induló játékkal erre szeretnék lehetőséget biztosítani.

A játék: vándorútra indul egy Hajtka Mei Tai, és egy-egy családnál két hetet fog tölteni. A jelentkezők közül hat családot fogok kisorsolni, akikhez elutazik majd a Hajtka. A próbaidő leteltével az egyes családok kötelessége a mei tai-t épségben továbbítani a következő jelentkezőhöz.

A játékban való részvétel feltételei:
-romániai lakcím
-a résztvevők vállalják, hogy a mei tai-t a saját költségükön, épségben továbbküldik futárszolgálattal, vagy azokon a településeken ahol nincs erre lehetőség (de csak ott!)a román postával
-minden résztvevő küld nekem egy, a mei tai használata közben készült fotót, tapasztalatairól saját blogján (ha van), a Greenbaby Facebook oldalán, vagy itt a blogon beszámol
-a mei tai-t az egyes családok csak szükség esetén mossák ki (ha nagyon piszkos), párnahuzatba téve, öblítő használata nélkül!

Jelentkezési határidő: július 11
A szerencsések névsorát július 12-én teszem közzé, és a mei tai azonnal indul, amint mindenki megírja nekem nevét és lakcímét e-mailben.

Próbáld ki te is a Hajtkát!

6 megjegyzés:

Linda írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
réka írta...

Szia Linda, köszönöm a jelentkezést!
A címeket inkább e-mailben írjátok meg (infokukacgreenbabypontro), nem biztos jó ötlet kiírni ide, ahol bárki olvashatja. Linda, ha gondolod a tiedet is törölhetjük innen (akkor viszont valószínüleg új megjegyzést kell majd írnod, mert csak az egészet tudom törölni, részleteket nem).

Linda írta...

Szia Réka,
be szeretnék nevezni a játékba,
Linda

réka írta...

Szia, ok. :)

majusvan írta...

Réka szuper ötlet. Csak ajánlani tudom mindnekinek, próbáljátok ki. Nálunk a Hajtka a férjem kedvenc hordozója:).

réka írta...

Szia Linda, még ma kiírom a román blogra, hogy milyen sorrendben keresi fel a Hajtka a jelentkező anyukákat. Itt nézd: www.wrapmama.blogspot.com