2011. február 10., csütörtök

Vándor Magyarinda SSC



A Hajtka mt után, most egy Magyarinda csatos babahordozó szeretne útra kelni. Várja olyan szülők jelentkezését, akik ki szeretnék próbálni egy hétre. A Magyarinda SSC kisbaba és nagyobb gyerek hordozásához is alkalmas, párnázott derék és vállpántjai kényelmesek, használata egyszerű.

Aki ki szeretné próbálni, a következő feltételeknek kell eleget tegyen:
-legyen egy kisbabája :)
-legyen Facebook kontója

Mit kell tenni:
-rajongani Greenbaby Facebook-os oldaláért

-egy megjegyzésben (itt vagy a román blogon található felhívás után)elmondani, hogy miért szeretnéd kipróbálni a Magyarindát (ez nagyon fontos, mert a blogo(ko)n található megjegyzések alapján állítom majd össze a résztvevők névsorát).
-megosztani a Greenbaby Facebook-os oldalának linkjét az üzenőfaladon

Aki egy plusz esélyt szeretne nyerni, írhat egy blogbejegyzést a vándor Magyarinda felhívásról, vagy egy Greenbaby boltban vásárolt termékről.

A próbára jelentkezők közül tíz szerencsés kisorsolt próbálhatja ki majd a Magyarindát egy-egy hétig. A próbáról kérünk majd egy fotót a Facebook-ra és egy rövid beszámolót a blogra. Jelentkezési határidó: február 20, reggel 9 óra.

13 megjegyzés:

igric írta...

Én máris jelentkezem! Igazából arra vagyok kíváncsi, mennyire kényelmes a Magyarinda nagyobb gyerekkel. Szeretném kipróbálni mindkét gyermekemmel és majd beszámolni a tapasztalatról.

mókuspár írta...

Én is beállok a sorba. Kipróbálnám milyen a hordozás SSC-vel, mert eddig inkább csak a MT-ra figyeltem.

kerieri írta...

nagyon kiprobalnank egy ilyen hordozot is, nagyon cuccosnak nez ki:) Peterem mar 12 kilos, es a mei-tai ban mar bizony nem birom egy oranal tovabb, de meg hordoznam szivem szerint is...:)
ugyhogy nagyon varjuk, hogy utnak induljon es megerkezzen hozzank is:)

kisboszi írta...

Ez nem igazság! Akinek nincs fészbukja, annak esélye sincs?! Ez tiszta diszkrimináció:(( :P

réka írta...

Hát a lényeg a valamelyik blogra írt megjegyzés, az számít jelentkezésnek. A Facebook-os része az tkp a jelentkezők hozzájárulása a Greenbaby reklámozásához. Ha szeretnél részt venni a tesztelésben, valami feladatot neked is kitalálok. Mondjuk reklámozhatsz az iwiw-en. Na, áll a bót? :))

karesz írta...

Én is szivesen kiprobálnám, mivel most készülök vásárolni valamilyen hordozót. Biztos sokat segítene a döntésben:)

Brigita írta...

Nagyon jó kezdeményezés. Remélem nekünk is fog kedvezni a szerencse és kipróbálhatunk egy ilyen szépséget.

kinga írta...

Néhány évvel ezelőtt, megboldogult leány- és egyetemista koromban 80literes hátizsákkal jártam a Szentgyörgy-Kolozsvár "rútát". Ez a hordozó, masszívitásában nagyon emlékeztet rá, kivéve, hogy sokkal dekoratívabb! Meg persze abban is különbözik, hogy nem zakuszkát, hanem egy babszemet pakolnék bele.

majusvan írta...

Kicsit későre ébredtem fel, de ezt mi is nagyon szeretnénk kipróbálni. Már próbáltunk csatost és kiváncsi lennék ez milyen ahhoz képest, mi is nagyobb gyerekkel tesztelnénk. Köszi a lehetőséget:)

Névtelen írta...

Nagyon kipróbálnám, a 13 hónapos kislányommal, aki mostanáig már számos hordozó eszközben hordozódott, de magyarindában még nem, s nagyon szeretném ha ezt is kipróbálnám

Névtelen írta...

Mágnes voltam

kisboszi írta...

Áll a bót, de csak most láttam a hozzászólásodat:) Akkor előbbre jutok a listán?

réka írta...

Sajnos nem sokkal, csak eggyel, mint mindenki más, mert a Károly nevezetű úriember visszalépett. :)