2012. február 1., szerda

Próbálj ki egy Pop-in New Generation mosható pelenkát!



Sziasztok! Egy újabb próbakampányra hívlak titeket. Biztos sokan vannak köztetek olyanok, akik még sosem láttak, tapogattak, próbáltak mosható pelenkát, de szeretnének egyet kipróbálni, és tudom, hogy olyanok is vannak, akik többféle mosható pelenkát kipróbáltak már, de kíváncsiak az újonnan megjelenő modellekre, márkákra. Most itt a lehetőség, hogy kipróbáljatok egy Pop-in New Generation mosható pelenkát.

Kit várok a játékra?

Kisbabás, kisgyerekes szülőket, akik, abban az esetben ha nyernek egy pelenkát, készek megírni tapasztalataikat.

Íme kell tennetek ahhoz, hogy a próbakampányban részt vehessetek:

1.kedveljétek a Wrapmama's Shop Facebook oldalát

2. osszátok meg ezt a játékfelhívást

3. írjatok egy kommentárt a felhívás után a Facebook-ra, amiben elmondjátok, hogy miért szeretnétek részt venni a próbakampányban- fontos, ez alapján tudom majd nyilvántartani hogy ki jelentkezett!

4. nyomjatok egy like-ot a boltban (www.wrapmamashop.ro) a Pop-in New Generation pelenkára (http://www.wrapmamashop.ro/ro/scutece-aio-si-cu-buzunar/418-scutece-pop-in-new-generation.html)


Mit kell tennie annak, aki nyer?


-megírja nekem a postacímét, ahová a pelenkát elküldhetem
-tíz napi tesztelés után megírja nekem a véleményét és küld egy fotót

Fontos! Kérem, hogy csak az jelentkezzen a játékra, akit valóban érdekel a Pop-in New Generation pelenka, és akinek kedve van véleményezést írni a pelenkáról.

Jelentkezési határidő: február 15. A nyertesek nevét február 16-án sorsolom ki, és ugyanaznap el is küldöm a pelenkákat, amennyiben időben megkapom a címet. A véleményezéseket február 28-ig kell elküldeni nekem.

Nincsenek megjegyzések: