2012. április 15., vasárnap

Mosható pelenkák hete Romániában!


Sziasztok. Már nagyon régen nem írtam erre a blogra, de most egy jó hírrel jövök: jövő héten, azaz április 16-21 között a világ több országával együtt a Mosható pelenkák hetét ünnepeljük. Az Egyesült Királyságban 2006 óta minden évben megünneplik ezt a hetet Real Nappy Week néven, és idén Új Zéland és az Amerikai Egyesült Államok is csatlakozott a kezdeményezéshez.
Arra gondoltam, hogy jó lenne ha mi is ünnepelnénk. Mit szóltok?

A hét célja nem más, mint felhívni a kisgyerekes szülők figyelmét a mosható pelenkákra, melyek egészséges, környezetbarát és gazdaságos alternatívát jelentenek az eldobható pelenkákra, és minél több információt közzétenni a pelenkákkal, használatukkal kapcsolatban. Bár az utóbbi években növekedni látszik a mosható pelenkát használók száma, a kisgyerekes családok többsége még mindig az eldobható pelenkákat részesíti előnyben. Úgy gondolom, hogy a mosható pelenkát használók száma annál inkább növekedni fog, minél többen hallanak erről az alternatívárólhttp://www.blogger.com/img/blank.gif és előnyeiről. Gyertek, tegyünk minél többet ennek érdekében!

Az előttünk álló hétre a következőket találtam ki:

Fotóverseny a Facebook-on:

Tegyél közzé egy fotót a Wrapmama's Shop Facebook oldalának falán, melyen kisgyermeked mosható pelenkát visel. A fényképleírásban röviden írd le, hogy miért szereted a mosható pelenkákat, vagy bíztass másokat is, hogy kipróbálják. Ezután gyűjts minél több like-ot. Annak a fotónak a tulajdonosa, amely a legtöbb kedvelőt gyűjti össze, egy Pop-in New Generation mosható pelenkát vagy egy Imse Vimse úszópelenkát nyer.

Próbálj ki egy mosható pelenkát!

Ha még nem próbáltál soha mosható pelenkát, vagy ha te mosható pelenkázol és szeretnéd, ha egy barátnődet meglephetnéd egy ajándék pelenkával, hogy ő is kipróbálhassa, ez a játék neked szól! Mindössze annyit kell tenned, hogy e bejegyzés után jelzed részvételi szándékodat, és megírod, hogy magadnak, vagy egy barátnődnek szeretnél nyerni egy pelenkát. Jelentkezési határidő április 21, éjfél. A nyertest sorshúzással, április 22-én jelöljük ki. A nyeremény: 1 db Fuzzi Bunz egyméretes zsebes pelenka.

Vásárolj mosható pelenkát olcsóbban!

A Mosható pelenkák hete alatt a Wrapmama's Shop-ban minden mosható pelenkát 5%-al olcsóbban vásárolhatsz meg. Mindössze annyit kell tenned, hogy a vásárlás befejeztével beírod a megfelelő mezőbe a SSL2012 kódot.

Beszélgessünk a mosható pelenkákról!
A mosható pelenkák hete alatt, kedden, szerdán és csütörtökön, egy-egy, a mosható pelenkákkal kapcsolatos témát fogok felvetni a Wrapmama's Shop Facebook oldalán. A Trézy pelenkák Facebook-os oldalát ismerősnek bejelölők, a Wrapmama's Shop oldalát kedvelők, és egyúttal a beszélgetésbe is bekapcsolódók között naponta 1 db Trézy pelenkát sorsolunk ki, este 19 órakor. A nap témáját reggel írom ki. Gyertek beszélgetni és nyerjetek!


Gyertek, ünnepeljünk együtt! Adjátok tovább a hírt! Az eseményt a Facebook-on is megtaláljátok!

A kezdő anyukáknak szánt pelenkát BEA nyerte. Bea, kérlek jelentkezz, írd meg a címed az info@wrapmamashop.ro címre. Amennyiben hétfőig nem kapok életjelt tőled, új nyertest sorsolunk!

12 megjegyzés:

Gabi(rvasz) írta...

Barátnőmnek szeretnék nyerni egy mosható pelust. Bár ezt a fajtát még nem próbáltam, úgyhogy kísértésbe estem...

igric írta...

En is egy kedves baratnomnek adnam a nyeremeny pelust, aki most varja masodik babajat. O volt az, aki biztatott a moshatozas elkezdesere majd vegig tamogatott, segitett. Koszonok neki mindent!

Andrea Isfan írta...

En magunknak szeretnek moshato pelust. Hatha apa is rajon hogy jobb lenne, plane hogy a pici baba kisfiu....

Adel írta...

Én a második babámnak szeretném a mosható pelust! :)

vremir magdolna írta...

En is kiprobalnam a moshato pelust 14 hetes kislanyommal :-)

Szabo Reka írta...

En masodik kislanyommal szertnem kiprobalni a moshato pelankat

Brigita írta...

Mivel meg nem ismerem ezt a pelust, szivesen kiprobalnam:)

bea írta...

Második gyermekünkkel végre szívesen kipróbálnám ezt a fajta mosható pelust is.

Gertrud írta...

Zoéval pályáznánk a "bolti" pelenka kipróbálásra :)

Névtelen írta...

Nem magamnak:), a Fiamnak szeretnem :))

karesz írta...

Akkor most megegyszer, vegre sikerul nevvel! Szoval a kicsifiamnak szeretnem megnyerni))

réka írta...

A pelenkát Bea nyerte! Gratulálok. Részletek itt: http://wrapmama.blogspot.com/2012/04/saptamana-scutecelor-lavabile-in.html