2009. augusztus 12., szerda

Újdonságok érkeztek!


A vakációs jövés-menés miatt most csak arra futja, hogy a bolt új termékeit ismertető rövid bejegyzést írjak.

A Hoppediz lábszárvédői hat szép, fiús és lányos színben kaphatók a Greenbaby boltban. A lábszárvédők nagyon praktikus és csinos kiegészítők. Megvédik kisbabánk lábát vagy karjait a hidegtől, a naptól, széltől. Használatukkal a pelenkacsere is sokkal könnyebbé válik. Szobatisztaságra szokó kisgyermekünknek is könnyebb dolga van, ha harisnya helyett lábszárvédőt visel. A babahordozáshoz is nagyon hasznos kellék, ugyanis a mindig felcsúszó nadrágszár problémáját is megoldja: rá lehet húzni a lábszárvédőt, és akkor biztosan nem éri a hideg a kikandikáló lábat.
A Hoppediz lábszárvédők összetétele 80 százalék biopamut, 15 százalék poliészter, és 5 százalék elasztán. Újszülött kortól körülbelül négyéves korig használhatók.

Bummis Swimmi mosható úszópelenkák is érkeztek. Három méretben, négy vidám mintával kaphatók. A mosható úszópelenkák kiválóan benntartanak minden szilárd szennyeződést, így nyugodtan vihetjük kisbabánkat strandolni. Kívül pamut borításúak, belül pedig poliészter háló könnyíti meg a pelusok tisztán tartását. Egy ilyen pelenkával az egész szezonra megoldhatjuk az úszópelenka gondját, és ha eldobható úszópelus helyett ezt választjuk, máris tettünk egy keveset környezetünk védelméért.

Nincsenek megjegyzések: