2010. február 15., hétfő

Új termékek, megújult honlap

Néhány napnyi megfeszített munka után, sikerült kicsit megújítanunk a Greenbaby bolt kinézetét. Kategóriákba rendeztük a termékeket, hogy ezáltal megkönnyítsük az utóbbi hónapban örvendetesen megszaporodott termékek között való eligazodást.

A megújult boltban a régi termékek mellett néhány új terméket is lehet találni.
A hordozóeszközök kategóriában újdonságnak számítanak a csúcsminőségű német Didymos kendők, melyeket ezután a Greenbaby boltban is meg lehet rendelni.
Ugyancsak újdonságnak számít a Hoppediz Bondolino hordozója, mely egy kiváló, és egyszerűen használható babahordozó. Különösen ajánlott azoknak, akiknek nehéznek tűnik a hordozókendő kötözése. A Bondolino az ún. puha formázott hordozók (soft structured carrier-SSC) kategóiájába tartozik, melyeknek hamarosan egy egész bejegyzést szentelek. A közeljövőben a gyönyörű és kényelmes Babbinka SSC-ket is meg lehet majd vásárolni a boltban. Ezekről többet csak később árulok el.

Egy másik új termék a sheavaj, mely egy kiváló természetes hidratáló, és sikerrel használható többek között az atópiás dermatitisz és egyéb bőrproblémák kezelésében. A sheavaj kiváló bőrápoló mind a kisbabáknak, mind pedig a felnőtteknek.

Most már a fából készült futóbicikli is kapható a boltban.

Reméljük, hogy a bolt új arculata elnyeri a kedves látogatók tetszését!

2 megjegyzés:

Lilla írta...

Gratulalok a bolt uj weblapjahoz :) Sokkal jobb ez a kinezet, meghozza az ember kedvet a vasarlashoz. Komolyan. Regota csak figyellek, de most mar komoly a vasarlasi szandek bennem.
Megkonnyitene a tallozast a bolt termekei kozott, ha egy bizonyos cikkre (pl egy adott hordozokendore) kattintva, nem tunne el az oldalso oszlopban a menu (a tobbi hordozokendo listaja).
Vajon lenne kereslet egy "bio" mososzerre (a folttisztito szappanon kivul)? Pelenkaknak, kenyes boru baba mindennapi cuccainak, stb.... Minket erdekelne...

réka írta...

Kedves Lilla, örülök, hogy tetszik a bolt új arculata :) Jó ötlet az amit írsz, de egyelőre sajnos nem tudjuk kivitelezni. De ahogy a technikában is előre haladunk, remélhetőleg a honlap is egyre szebb és jobban kezelhető lesz.
Jelenleg én mosódióval mosok, és keresem, hogy még mi mással lehetne, mert a dió sajnos a fehér ruhákat szürkévé varázsolja. Színesekhez viszont tökéletes, nem drága és természetes megoldás.