2010. május 5., szerda

Rugalmas hordozókendők



A rugalmas hordozókendők használata különösen a koraszülött és újszülött kisbabák hordozásához ajánlott. Használatukat könnyű elsajátítani. Egyetlen kötözési technikát kell csupán megtanulni, mely több hordozási pozíciót tesz lehetővé. A rugalmas hordozókendők anyaga pamut vagy biopamut. Szélességük általában 55 cm körüli (szemben a szőtt hordozókendőkkel, melyek általában 70 cm szélesek). A kendők jellemzője, hogy enyhén rugalmasak, aránylag vékonyak (az egyes márkák között eltérések lehetnek a vastagságban) és jól rásimulnak a kisbaba és a hordozó személy testére.

A rugalmas hordozókendők főként előlhordozásra alkalmasak és ajánlottak, bár van olyan rugalmas kendő is, mely nehezebb babák háti hordozásához is megfelel (Je Porte Mon Bebe). A rugalmas hordozókendők többsége inkább 8-9 kilóig ajánlott, az ennél nagyobb babákat ajánlott inkább háton hordozni, szőtt hordozókendőben (vagy más hordozóban).

A Hoppediz rugalmas hordozókendők pamutból, vagy biopamutból készülnek, több gyönyörű színben, egyszínű és mintás változatban. Most már a Greenbaby boltban is kaphatók!

Nincsenek megjegyzések: